26 Haziran 2013 Çarşamba

Egzersizler Kilo Vermeniz İçin Yardımcı Olur


İnsanlar iyi bakmak ve iyi bir sağlık için bir eğilim var. Sadece sağlıklı bir vücut ile biz akıllı ve sağlıklı bir zihin olabilir. Bu hızlı değişen bir dünyada, çok az insan bütün hastalıklardan vücut uyum ve ince tutmak için uygun egzersiz programı için zaman var. Hatta onlar bir doğru beslenme alışkanlığı benimseyerek adamaya uygun zaman olamazdı. Onlar zaman olsun zaman, yedikleri ve onlar yemek olsun ne olursa olsun. Çoğu zaman iki ardışık yemek arasında büyük bir uçurum var. Bu sonuçlar hazımsızlık ve kötü beslenme alışkanlıkları nedeniyle diğer hastalıklar.
Bu nedenle bir vücudun tüm arızalı kurtulmak için egzersizler için biraz zaman harcamak zorunda. Tıp her türlü önlemek için, egzersiz bir alternatif tıp olarak kabul edilmelidir. Bu ilaç günlük doz alarak yapılmalıdır. Erkekler yağ büyük miktarda içeren yiyeceklerden uzak durmak gerekir. Besin yağlar olan ağırlık artışı ve aynı zamanda sindirimi zordur olacaktır. Uygun diyet sağlıklı bir vücut için bir zorunluluktur. Her adımda diyet yeterli değil ise doğal sürecinde kilo, faydalıdır. Yemek yerken doğru stratejiler takip edilmelidir. Uzun boşluklar olmadan zamanında yemek alarak uygun sindirime yardımcı olur. Bunun dışında bir yemek aldıktan sonra hemen yatmak gerekir. Günlük gıda aldıktan sonra küçük bir yürüyüş yapmalıdır. Bu sindirime yardımcı olur.
Sabah yürüyüş yoga ve egzersiz içeren, her zaman iyidir. Bu zor ise o zaman bir atlama ya da yüzme, bisiklet yapabilirsiniz. Bu basit ve ortak egzersiz yapmanın bir alışkanlık şeklinde vücut metabolizmaları tutar. Bir seferde çok fazla yapmak gerekir. Hafif ve sık beslenme alışkanlıkları kabul çalışın, aşırı yemek yeme riskli olabilir.
Içerir sindirerek yardımcı olur bazı egzersizleri vardır:
1. - Egzersizi sırt üstü ve diz bükük düz yalan, boyun kullanmadan yerden omuzlarınızı kaldırın.
2. AYAK ARTIYOR - bir sıvı hareketi aynı anda yerden iki bacak yükselterek, sırt üstü düz yalan.
3. TERS CURL - Sırtüstü yatın ve zemin üzerinde kalça tutarken, göğüs doğru dizlerinizi bükün.
4. CAPTAINS SANDALYE - sağlam bir sandalye kulpları kol dayama oturan ve yavaşça göğsünüze doğru dizlerinizi kaldırır da. Sırtınızı düz tutun ve boyun kasları kullanmayın!
5. Çarpıntı TEKME - dizleri bükük ve ayaklarınızı düz ile Sırtüstü yatın. 45 ° ila 90 ° açılarda her bacak. Kaldırma bacak ve alternatif hem de düzeltmek
6. DÜZ AYAK Obliques - Sırtüstü yatın ve düz havaya bacaklarınızı kaldırın. Alternatif iki tarafa bacaklarınızı Döndür, düz her zaman bacaklarınızı korurken.
Bunun dışında bazı ev tutun işi de kalori azaltmada yardımcı olur. Egzersiz düzenli olarak yapılırsa koşullar ne olursa olsun birçok hastalığı olan yardım olabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder