6 Kasım 2012 Salı

Neden ünlülerin diyetleri zayıflatıyor ?

Neden ünlülerin diyetleri zayıflatıyor ?

Neden vücutlarına imrendiğiniz ünlülerin zayıflama konusunda bu kadar başarılı olduklarını merak ettiniz mi hiç ? Sonuçta onlarda sizin gibi birer insan. Peki onları zayıflama, formda kalma konusunda bu kadar başarılı kılan şey ne, onların zayıflama yöntemi ne  ?

Eğer onların hızlı zayıflama yöntemi zayıflama hapları sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Sizin için bütün ünlülerin diyetlerindeki ortak noktaları ve bu noktaların zayıflama konusunda ne kadar önemli olduğunu araştırdık.
1-Güne iyi başlayın
Uyanır uyanmaz metabolizmalarını hızlandırmak ve sabahın erken saatlerinden başlayarak yağ yakmak için hepsi güne iyi bir kahvaltıyla başlıyor. Kahvaltıda protein ve yavaş sindirilen karbonhidratlar bulunması neredeyse tüm diyetlerin ortak özelliği. Tipik bir Hollywood ünlüsünün kahvaltısı genellikle yumurta, yulaf ezmesi ve meyvelerden oluşuyor. Araştırmalar gösteriyor ki kahvaltıyı es geçmemek uzun dönemli zayıflama hedefleri için kesinlikle atlanmaması gereken bir öğün.

Kahvaltı

2-Beyazları hayatınızdan çıkarın
Birçok Hollywood ünlüsünün diyet listesi asla beyaz karbonhidratları içermemektedir. Beyaz karbonhidratlardan kastımız ne mi ? Beyaz ekmek, makarna (beyaz), pirinç, hamur işleri, vs.  Bu tarz karbonhidratlar vücutta şekere dönüşür ve vücudunuz yağ yakacağı yerde bu şekeri yaktığı için kilo veremezsiniz.

3-Meyve yemeyi unutmayın
Her ne kadar bazı meyveler şekerli olsa dahi meyveleri diyetinizin bir parçası haline getirmek zayıflamanıza yardımcı olacaktır. Öncelikle meyveler diğer tatlılar gibi yapay değil tamamen doğaldır ve tatlı birşeyler yeme ihtiyacınızı giderdiği gibi içerdiği vitaminlerle daha sağlıklı olmanızı da sağlar.

Meyve

4-Acı ve baharatlı yemekler yiyin
Acı biber yemenin metabolizma hızını arttırdığı artık birçok kişi tarafından bilinen bir gerçek ve sitemizde de bu konuda bir makale var. Hollywood ünlüleri de bu gerçeğin farkında ve birçoğu acı ve baharatlı yiyecekleri diyetlerinin bir parçası haline getirmiş bir durumda. Yemeklerinize acı katarak ,yağsız olduğu için lezzetsiz bulabileceğiniz birçok yemeğin çok daha lezzetli hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

5-Ara öğünleri atlamayın
Birçok ünlü gün içinde 3 adet 150-200 kalorilik öğün yiyor bunun sebebi de gün içinde midelerinin boş kalmamasını sağlayıp bir anda ana öğünlerde çok fazla yememek istemeleridir. Bu sayede metabolizmalarını gün içinde sürekli olarak hızlı tutup kolayca zayıflayabilmektedirler.



İşte sizin için Hollywood ünlülerinin zayıflamalarını sağlayan ve mucizevi olarak adlandırılan diyetlerinin aslında hiç de mucizevi olmadığını göstermiş olduk. Zayıflamak sandığınızdan çok daha kolay olabilir ancak tek yapmanız gereken bu konuda bilgilenmek ve kararlı olmak. Siz de bu tüyoları diyet listenize ekleyerek zayıflayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder